HTML

Baaaal

Arról hogy miféle dicstelenségeket kell megtapasztaljak nap mint nap a társadalom részéről, és hogy milyen apró örömök ragyogják be alkalmanként mégis ezt a sivár lófaszt amit életnek nevezünk

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Életjelek!

2010.10.15. 22:16 Baaaalici

Üdv ismételten testvéreim a Sátánban! Rég írtam már nektek, aminek nem az az oka hogy leszarom mi van veletek, és felőlem iszonytató kínok közt is elpusztulhatnátok, az sem érdekelne (bár annyira tényleg nem) hanem azért mert egyrészt olyan elfoglalt voltam hogy még onán bűnébe esni sem volt elegendő időm, másrészt pedig sajnos elkapott valamiféle szentségtelen kórság, amit biztosan a cionista izraeliek küldtek rám, hogy így is ritkítsák a magyar fajt.(Nemzet katonái, remélem érzitek az iróniát, nektek még úgysem szóltam be [meg túl primitívek vagytok ahhoz hogy megértsétek]) No de nem szaporítom tovább a szót feleslegesen, inkább leírom néktek, a ti okulástokra miként is zajlik egy ilyen infekció, és milyen módon lehet azt a leggyorsabban leküzdeni:

Első fázis: Infekció

Ez többféle módon történhet. Mások után evés-ivás, kézmosás elmúlasztása, elhanyagolt személyes higiéné, és már meg is van a baj. De a leggyakoribb, ami ellen nem tudunk védekezni, mégis az, amikor a buszon olyasvalaki után fogjuk meg a korlátot aki előtte az ánuszában/genitáliái környékén matatott, illetve amikor valaki pofánköhög/tüsszent a jóféle zöldes-sárgás ragacsos turhával. Ha megtörént a baj, onnan tudjuk hogy este iszonyatos módon elkezdünk harákolni, és természetellenes állagúvá válik a nyálunk.

Második fázis: A kór lefolyása

Az infekció napját követő reggelen rendszerint arra ébredünk, hogy picsa mód kapar, reszel a torkunk, és úgy általánosságban véve olyan a közérzetünk hogy szívesebben döglenénk meg.Miután leltárba vettük hogy kitől kaphattuk el a mocskosságot, és gondolatban végigerőszakoltattuk a teljes nőági rokonságukat egy horda üzbég gorillával, keljünk fel, és tükörben szemléljük meg garatunkat.A látvány mely elénk tárul le fog döbbenteni. Gennyes foltok, és tüszők leledzenek ott. Az első napon többnyire a torokfájós aspektus dominál, ezt elég nehéz tolerálni, de ha nem beszélünk, és egész nap alszunk, ki lehet bírni. Mebucain vagy hasonló fogyasztása erősen javallott.  A második napra a torokfájás kissé mérséklődik, ellenben lehet hőemelkedésünk, és a közérzetünk továbbra is a Mariana árok mélyén kuksoló béka ánuszának környékén mozog. Ezen a napon is ajánlatos literszám szlopálni a coldrex/neo-citran jellegű készítményeket, és minél többet az álom áldásos delíriumában tölteni, mérséklendő szenvedéseinket.

Harmadik fázis: Az infekció lecsengése:

A harmadik napra többnyire teljesen (vagy csaknem teljesen) elmúlnak a testi tünetek, közérzetünk is javul, viszont helyette megkapjuk a hurutos, harákolós köhögést, mivel szervezetünk ilyen módon próbál megszabadulni a hörgőinket borító turhától, és elpusztult mikrobáktól.Harákoljunk. Mást nem tehetünk. Ha siettetni akarjuk a nyák kiürülését, ihatunk acc500 pezsgőtablettát, de lefekvés előtt, illetve ha hasmenéssel járt a betegség, nem ajánlott, mivel a köhögéstől nem fogunk aludni, illetőleg alaposan össze is foshatjuk magunkat.

 A fent taglalt betegségről általánosságában annyit hogy orvoshoz menni dőreség vele, mivel a 3 órás várakozás a váróban, és a recepttel tolakodó, a havi xanaxért élethalálharcot vívó mamikák nem tekinthetők túl higénikusnak, így további veszélyeknek tesszük ki magunkat. Az orvos egyébként is csak "vírus infekció" jelzővel illeti a dicstelen kórt, majd felír nekünk 500as augmentint egy hétre, ami vírusról lévén szó, totál felesleges. Állítólag felülfertőződés ellen kell, de mivel otthon basszuk a rezet amíg helyre nem jövünk, tök felesleges.

Ennyi lett volna mai népegészségügyi posztunk, stay tuned for more.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaaal.blog.hu/api/trackback/id/tr762375015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása