HTML

Baaaal

Arról hogy miféle dicstelenségeket kell megtapasztaljak nap mint nap a társadalom részéről, és hogy milyen apró örömök ragyogják be alkalmanként mégis ezt a sivár lófaszt amit életnek nevezünk

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szombat esti Tüncülés, VBK, picipónik

2010.10.17. 11:05 Baaaalici

No üdv mindenkinek testvéreim, remélem még produkáltok életjeleket a hétvégi féktelen tivornyázás után, és a májatok sem duzzadt a kívánatosnál sokkal nagyobbra a jó szesz hatására. Szerény személyem szombatja kivételesen jól telt, mégpedig az alábbi módon:

Este hat óra magasságában eszembe ötlött hogy mi lenne ha előkeríteném Vivien barátnőmet valahonnan hogy megérdeklődjem volna-é kedve némi kommunikálós-szlopálós mulatsághoz, mire ő azt válaszolta hogy volna éppen, de a jelenlegi terv szerint egy kisebb társasággal egy közeli vendéglátóipari egységben fogják tiszteletüket tenni, de ha gondolom tartsak velük. Nem lévén semmi jónak az elrontója, eltakarodtam tisztálkodni, megmostam, szépen kifésültem tünci pónisörényemet, majd leevett a rosseb a városba hogy találkozzak a szóban forgó népekkel. Miután mint kiderült a fele társaság visszamondta az egész faszomságot, így egy másik ivóba vettük az irányt, mert mint kiderült, a társaság másik fele oda tartott. Megérkezvén konstatáltuk hogy a hely büdös, retkes, füstös, valamint elég nagy mennyiségben frekventálják különféle tróger népek, akiknek nem kívántam a közelségét kifejezetten. Mint kiderült, ezzel a társaság 99%-a egyet értett, így rövid időn belül átorientálódtunk az eredetileg megbeszélt helyre. Alapjáraton a társaság felét nem ismertem közelebbről, de kellemes csalódás ért, viszonylag entellektüel párbeszédeknek lehettem fültanúja, és aktív résztvevője. Természetesen nem maradt el a szokásos kreténkedés sem, néhány VBK elfogyasztása után hirtelen affinitásom támadt az "én pici pónim" című csodálatos alkotás főcímdalát énekelni, mindenki örömére. (zárójelben megjegyzem hogy rendkívül erotische hangom van, simán elmehetnék a megafosba, sőt még az ikszfucktorba is) Összességében igen dicsőséges este volt, ami legfőképp a tüncülés és a pónik jegyében telt, remélem még sok hasonlóra lesz példa veletek gyerekek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaaal.blog.hu/api/trackback/id/tr322377921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása